...kouluun, kouluun,
   lähtekäämme kouluun taas vuodeksi!
   Hip hei! Trallalaa, hip hei trallalaa
   hip hei trallalaa
    kouluun vaan!

Hih. Olipas riemukas päivä. Saatiin lukkarit, jotka sisältävät viisi kohtuuttoman pitkää päivää ja pari TÄYSIN  kohtuutonta ainetta. On kidutusta jatkaa todella pakollista kuoroa ja orkesteria. Ei siinä olisi mittään vikaa, jos se todella olisi 45 minuuttia pitkä sessio, muttakun se kestää kaksituntia putkeen! Sitäpaitsi on rasittavaa yrittää kuunnella käsittämättömän korkealla äänellä puhuvaa hörhöopettajaa ja juuri-siinä-iässä olevia poikia, joita yritetään saada väkisellä laulamaan. Karmeaa.

Tänään sitten päästiin ihan oikeasti pois siitä vanhasta luokasta, jossa ollaan oltu kaksi hikistä vuotta. Saatiin uudet pulpetit, jotka ovat sellaista tehty-ylivilkkaille-lapsille-näitä-ei-saa-liikkelle-jyrälläkään -mallia. Onhan niissä kyllä tilaa, mutta... No, kivaa tässä päivässä oli se, että me ei jouduttu tekemään mitään "oikeita" koulujuttuja. Alotettiin maapallojen teminen:) Se on kivaa. Saa repia sanomalehtia ja läträtä liisterillä. Topattiin jalkapallot niillä sanomalehti suikalella ja saatiin ne pysymään liisteri-mössöllä kiinni. Me jatketaan niitä vissiinkin huomenna kuviksen tunnilla..

Meidän luokalta lähti kolme henkiöä! Eikä ketään uutta tullut. Ennenkuulumatonta meidän luokassa. Meille on tullut joka vuosi uusi oppilas, mutta ei tänä vuonna... Meitä on nyt samanverran (onko tuo yhteen?) kuin ensimäisenä päivänä ensimmäisellä luokalla...(:  Tosi mielenkiintoista... Voisin melkein alkaa kehittelemään fantasia vivahteisia teoriouita aiheesta. Mutta vain melkein; koska minun täytyy rientää murkinalle. On itseasiassa aikakin. Söin viimeksi koulussa, ja silloinkin keittoa. Nyt on keittoa taas...