Kissani on taas menettänyt muistinsa. Tai siis, sillä on varmasti aivovaurio tai jotain, kun se on vähän pöljäke.( se taas johtuu siitä, että se oli entisessä kodissaan ison norjan metsäkissan armoilla)Ensinmäisen lauseen perusta on se, että Simba (se on sen nimi) ei taaskaan uskaltanut tulla sisälle omin avuin. Sitä piti kutsua, mikä on vähän harvinaista. Sitäpaitsi se tuli tällä kiskis- jutulla, vaikka se on oppinut jo pienenä, että sitä ei kannata totella.( Miksikö? Koska jos tulee kun kiskis kutsuu, joutuu pesuhuoneeseen koko päiväksi.) Yritäppä ottaa siitä selvää.

Minulla väsyttää. Olen ollut tänään kaupungilla ja harkoissa  ja olin viimeyön kaverilla. Vähän huonolla ruualla liian pitkään. Voisin alkaa kuunnella musiikkia. Huomasin äsken, että ompas kummallista, jotain puuttuu...musiikki tietenkin! No nyt on parempi...

Eilinen oli aika järkyttävä päivä. Ei sillä lailla, vaan siihen sisältyi paljon järkytyksiä.  Katselimme entisen luokkalaisemme irc-kuvia ja juttelimme mesessä toisen entisen luokkalaisen kanssa. 

Huomenna minä leivon marmoroidun juustokakun. Joudun taas vähän improvisoimaan reseptin kanssa...

Hahaa! kuuntelen Nightwishin Slayin the Dreameria ja pikuveli tuli kysymään, että mitä heviä sie kuuntelet XD ei muuta voi sanoa siihen sävyyn, millä kysymys tuli.

Minulla on muuten tuosa ensiviikolla kampaaja! Älkää nyt, se on iso juttu. Tarkemmin en kerro päivää, koska se on yllätys suurimmalle osalle tuistani. En vain oikein tiedä mitä tälle tupeelle tekisin. Tai antaisin tehdä. Äiti sanoo, että et missään tapauksessa leikkaa lyhyeksi, koska ne on vaivalla kasvatettu, paras kaveri sanoo, että äitien kieltoja ei koskaan tarvitse noudattaa. Saattaahan äiti tarkoittaa, että ei lyhyemmäksi kuin itsellään, sillä kun on sellanen kynitty pehko. Katsotaan mitä tehdään...

Tausta muuten vaihtuu kohtsillään!

Ja sori net kirjotitusvihreät..