Kuulin luotettavalta taholta, että logini on muuttunut tylsähköksi ( hienoa jos se on jonkun mielestä ollut joskus mielenkiintoinenkin:)), kun minä vain valitan sitä, että minulla on väsy. Joten taitaa höpönlöpön, smalltalkin ( kirjoitetaanko se noin??) ja kaiken muun vuoro. Voisi ottaa tavaksi vaikka joka kolmannen viestin kohdalla vähän keventää meinikiä:) (-Kauheesti muuten hymiöitä tässä.)

En muuten tiedä mitä sitä katsoisi televiostakaan, kun tulee monta ohjelmaa yhtä aikaa. Niin, juu, digi-aika on tullut, mutta en minä koskaan muista katsoa tallentamiani ohjelmia. Simpsonit tulisi muutaman minuutin päästä, mutta niin myös Pelkkää lihaa. Jälkimmäistä voisi vaikka vain vilkaista. Yheksältä tulisi sitten Ilman johtolankaa, sen taidan katsoa, kun taas jostain tulee Austin Power-sotku, en taida katsoa.

Ei jotenkaan enään juttu luista, kun pisti vähän synkempää musiikkia. Se tekopirteä teknopopitus kyllä oli piristävää, mutta en taida oikein soida sen mukana.. No nyt menee taas tänne alle angst-osastolle...! Hyi,hyi, minua.