Niinhän se ruotsalainen meteorologi sanoi, syyskuusssa tulee ensilumi. Se kyllä suli pois, mutta..

Meillä oli koulullani eilen keskiaikaiset markkinat. Niistä oli Lapin Kansassa... Onneksi en joutunut yhtenkään kuvaan. En tainnut olla tarpeeksi kuvauksellinen...( Todella tummansininen pitkä viitta, musta pitkä mikälie mekko olikaan, hiukset tiukasti nutturalla ja reilusti kajaalia...) Viihdyin vaatteissani:) Vaikka ei minusta uskoisikaan varmaan sellaista. Omistin vuosi sitten yhden ainokaisen mustan vaatekappaleen. Nyt melkein kaikki pitkähihaiset ovat mustia tai tumman ruskeita.

Meidän luokka teki sinne markkinoille myytäväksi keskiaikaisia maailmankarttoja. Jotkut olivat hienonpia, toiset vähän vähemmän hienonpia. Meillä oli kuitenkin oikea myyntitykki myymässä karttoja, joten jokaikinen saatiin myytyä.

Jos joku oli käymässä, niin minä olin se mustiin pukeutunut, joka jakoi uuniomeniin kermavaahtoa.

Pidin muuten tänäviikonloppuna kaverini kanssa leffaputken. Tähän asti kaikki on tullut katsottua ja vielä Punainen Mylly päälle. Vielä Mustan helmen kirous tänä iltana. 

 Siitä on taas vähän aikaa kun kirjoitin, mutta minkäs teet, kun olet rauhaa rakastava ihminen ja joudut tappelemaan veljesi kanssa koneella olosta. En jaksa kovin usein, kun muutenkin on aina vähän kiirus.