Laskuri on tullut takaisin ilman toimenpiteitä! Hienoa! *halii reipasta, toimivaa laskuriaan*

Tänään on pitänyt pyöräilä paikasta toiseen kouluaikana ja sen ulkopuolella. Koko päivän on satanut vettä... Minulla ei tietenkään ole sadevaateita. Huomenna uintikisat naapurikaupungissa... Suklaa auttaa kaikkiin vaivoihin! Kävin koulun jälkeen ostamassa suklaata valintatalosta. Pöyrällä kun olin liikenteessä. helpotti heti. Vaikka velipoika ryösti puolet levystä kun  pääsin kotiin.

Ihana viikonloppu  koittaa taas! Sunnuntaina en te mitään. En yhtikäs  mitään.

Kiva, kun kädet tuoksuvat vieläkin sipulilta tämän päiväisen urakan jälkeen. Kaksi tuntia erittäin epämukavaa sipulien listimistä ja niputtamista. Saimme ( tai en tiedä olisimmeko saaneet) tonkia roskiksista vähän (mutta vain aivan vähän) muotopuolia ruusuja. Niitä oli kiva kantaa kotiin:)

Tänään on taas reenit, mutta taidamme katsella kattoon koko kaksituntisen. Ei haittaa. Alkaa olla jo niin uupunut elämän rasituksiin. Varsinkin, kun kuolin puolitoista viikkoa sitten läksyihin. No, nyt sekin on tehty, että en sitten enään voi murtaa selkääni sen pinon alle. Onneksi tässä että on kuollut on se hyvä puoli, että voi hettää vihkot ja monisteet ym.  helvetin liekkeihin. 
On se vaan rentouttavaa, kun on mielikuvitus jolla voi tehdä rentoutumisharjoituksia.