Olen oppinut surffailemaan. En ole sitä osannut kovin oikea oppisesti tehdä ennen tätä kesää. Tämän ominaisuuden omaksuneena olen löytänyt vaikka mitä kivaa netistä, uusia mielenkiintoisia musiikki orkestereita sun muita. Välillä surffailessa saa purettua stressiä ihan vain nauramalla. Tlikin tässä mieleeni eräskin orkesteri, johon olen tässä vähän aikaa sitten törmännyt. Voisinpas kertoa, miten se kävi:

Selailin vähän vähemmän rauhallisesti Nosturin keikkakalenteria (mielessani LAM) ja silmiini osiu pienessä kuvassa ihan oikealta näyttävä rokkipändi. Jaa, saksalainen, tästä linkistähän voisi vaikka käydä kurkkaamassa mikä tämä bändi oikein on muusikoitaan. Höh, joku Cinema Bizarre, tämä on näitä tyttöbändejä, totesin ensi vilkaisulla. Toisellä vilkaisulla hieman tarkensin, salama valaisi pääkoppani pimeyden, tuo yksi tummatukka on kyllä mies! Mieleeni hiipi kysymys: mitä yksi mies tekee tyttöbändissä? Onneksi MySpacessa pyöri lähikuvat jokaisen yhtyen jäsenen naamasta, huomasin nimittäin, että se yksi blondikin on mies.  Muut kolme siis jäivät minulle vielä arvoituksiksi. Sain selville Wikipediasta, että nämä tyypit ovat ottaneet japanilaisilta kalskahtavat taiteilijanimet. Damn, ei niistäkään siis apua sukupuolen metsästyksessä.

 Kun sitten kuuntelin musiikkia, alkoi suupielissäni nykiä. Vai näin. Hysteerinen nauru alkoi pulputa minusta, kun huomasin jollain oudolla tavalla pitäväni jonkun random kappaleen tausta pimputuksesta. Oh my.. Noh, minua edelleen askarrutti arvoitukseksi jääneiden jäsenten sukupuoli. Wikipedia tiesi kertoa, että yhtye oli tavannut toisensa jonkin sortin manga foorumilla. En siis voinut olettaa, että he olisivat kaikki miehiä, ihan hyvinhän joku saksalainen nainen voisi haluta olla mukana sen näköisessä bändissä tai jotian sinnepäin. Noh, musiikkivideot! Niissähän yleensä näkyy, kun bändi soittaa. Uhrauduin (se oli hirveää). Ihan hienoja videoitahan heillä oli (paitsi, ettei lailaja osanut naida mikkiään vielä kovin vakuuttavasti, tuli sellainen olo että jätkä vaan esittää). Tutkimusteni kokoinasraporttin päätin läuseeseen he ovat kaikki miehiä.

Kun olin viimeisen lauseen kyyneleisten silmieni läpi todennut, kumarsin vatsa ja posket kipeänä meikkaajalle ja nostin hatua pojille, ovathan he aika pitkälle päässeet parissa vuodessa sieltä manga foorumiltansa. Mutta henkilökohtaisesti, löysin vain yhden suht hyvän kappaleen, muuten se oli kyllä aika shittiä, ei tietenkään millään pahalla, tykkää ken pitää.

 Ainiin, eikös tämä Forever or Never ole soinut radiossa? Ainakin näillä paikallisilla hittiasemilla olen sen muistaakseni kuullut... Tuli nimittäin sellainen valaistunut olo. kun katsoin biisin videiota.  Tosin nämä hittiasemat eivät kuulu oikein minun kanava valikoimaani.