En ole ennen huomannutkaan, kuinka erikoisen ihanaa on turhauttavan, kamalan, harmaan päivän jälkeen alkaa kunnella lempimusiikkiaan. Huutava vääryys! No, parempi myöhään, kuin ei millonkaan. Tällä hetkellä pään täyttää Nightwish... Se rentouttaa. Kiva kirjoittaa, kun on jotain, joka tahdittaa..(: Sain kaverilta lainaan pari pändin levyä... Itse kun omistan surkean yhden. Ei, ei, se levyhän on aivan ihana, se etten omista kuin yhden, on surkeaa. Ärsyttää, kun kuulokkeet ovat hivenen rikki. Veli suurin käyttäjä, tietenkin.. Vain toiselta puolelta kuuluu ja sekin on tosi epävakaata. Välillä kovalla välilla hiljasella. Pitemmän päälle puuduttavaa.

Minulla alkoi tänään taas pyrkiä mieleen koulun vaihto. Älkää kysykö mitä on eurytmia, mutta voin sanoa, että siinä touhussa alkaa silmät lupsottaa, vaikka olisi ollut aiemmin täysin virkeä. Sitäpaitsi minusta se on täysin turha aine. Sillä ei voi oikesti olla mitään sen kummempaa tarkoitusta. Eihän sitä ole muissa kouluissakaan. Sen voisi korvata vaikka jollain kehitävämmällä aineella. Tietenkin sillä on jokin osa meidän koulun käyntiämme, mutta meille sitä ei ole valaistu.

Tänään englannin ja ruotsin opettaja kysyi meiltä, mitä me haluaisimme lukea englanniksi. Minä ja kaverini aloimme heti miettiä jotain oikein kivaa kirjaa. Ei keksitty mitään.

Pitäisi vielä värittää piirtämäni naurulokki. Eräs henkilö piti siitä esitelmän ja meidän muiden pitää kirjoittaa sen pohjalta teksti ja piirtää kuva. Minulla väsyttää kamalasti. Huomenna olisi luvassa liikunnassa pyöräilyä ja uintia joessa. Bikinit mukaan...

Kirjoitusvirheet ovat varmasti tässä nyt varsin räikeitä, mutta minä en niitä löytänyt. Öitä.