Niin, siis (minun kohdalla) seitsemän vuoden odotus on ohi. En pidä siitä.
En ole vielä aloittanut lukemistäa. Täytyy valmistautua henkisesti.... Tapahtumat kirjassa voivat olla järkyttäviä ja englanniksi lukeminen työlästä ja rasittavaa.

No, ei siitä enenpää. Siitä, kun viimeksi kirjoitin on taas jo hyvän aikaa. Tässä välissä olen kerennyt Saarenmaalle asti, - joka oli muuten pelkkää pusikkoa. Sanovat sitä kauniiksi paikaksi...- ja vielä takaisin. En jaksa kertoa kuulumisia. Tai siis sitä kaikkea tapahtuma paljoutta, joka minua on kohdannut. (Ehkä on hyvä, että elämäni on pääosin tapahtumaköyhää;)

En ole juurikaan nähnyt kavereitani, muutamia kyllä, mutta se on sääli, sillä minulla on nyt upeat, mustat hiukset. Läträiltiin vähän värien kanssa luvattomasti tuossa kuukausi sitten. Itseasiaasa tämän värin olisi pitänyt jo lähteä, mutta ei eipä ole vielä lähtenyt.

Kävin muuten katsomassa tuossa viime perjantaina Liekehtivän pikarin filmiversion. Oli se hienosti tehty ja kaikkea, varmaan oli ollut kalliskin, mutta en jotenkaan pitänyt siitä. En tiedä, en vain pitänyt. ( Tämä pitäisi tietenkin osata perustella jotenkin, mutta en keksi tähän hätään, että miten..)

Minusta jotenkin tuntuu, että tässä tekstissä on paljon kirjoitusvirheitä.
:)